29 Ιαν 2024

«Χ»ορταστική ισοπαλία, Κεφαλόβρυσο-Κόνιτσα 3-3 (video)

Στο ενωσιακό γήπεδο συναντήθηκαν η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και η Πίνδος Κόνιτσας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και έναρξης του δεύτερου γύρου της Α΄ ΕΠΣΗΠ, με τις δύο ομάδες έπειτα από ένα συγκλονιστικό και χορταστικό παιχνίδι, να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, καθώς αμφότερες οι ομάδες μοιράστηκαν τα δύο μέρη, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και να διατηρούν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και τους γηπεδούχους στο δεύτερο.
Το ματς είχε ρυθμό, καλές στιγμές και πολλά γκολ, με την Κόνιτσα να είναι... η ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο μπήκε αρκετά ενεργητική, δημιουργώντας μόλις στο 3΄ την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Μουρεχίδης έκανε το σουτ και ο Γεωλδάσης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
Και η επόμενη ευκαιρία ανήκε στους «πράσινους» με το σουτ του Κυρτζόγλου να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Κόντρα στην ροή του αγώνα η Αναγέννηση ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο 27΄ με τον Μάντζο να πλασάρει για το 1-0, εκμεταλλευόμενος την λάθος έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο πιο παραγωγικό διάστημα του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 29΄, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα, όταν από λάθος της άμυνας ο Σπανός από σέντρα του Χαλούλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας από κοντά για το 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στην αμέσως επόμενη φάση επιχείρησε το σουτ, το οποίο βρήκε σε σώματα και στην συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του Γεωλδάση.

Στο 32΄ ο Λάμπρος «κρέμασε» τον Γραντζούνα, βάζοντας και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του, σημειώνοντας το 2-1 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Κεφαλόβρυσο μπήκε πολύ δυνατά, με την Κόνιτσα ωστόσο να ισοφαρίζει και πάλι κάνοντας το 2-2 στο 61΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοεισελθόντα Κίτσου, σε ανατροπή του Λάμπρου, μια απόφαση που έφερε αντιδράσεις από τον πάγκο του Κεφαλόβρυσου.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει ρυθμό, ένταση και σασπένς μέχρι και το τέλος, καθώς στο 70΄ ο Λάμπρος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα, σκοράροντας με τον ίδιο τρόπο για το 3-2.

Η Κόνιτσα δεν πτοήθηκε και στο 78΄κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά, αυτή την φορά με τον Ηλία, έπειτα από σέντρα του Μήτσου για το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 86΄ σουτ του Κίτσου απέκρουσε ο Γεωλδάσης στην κλειστή γωνία.

Στο 89΄ σουτ του Καπία για το Κεφαλόβρυσο, απέκρουσε ο Γρατζούνας με το ένα χέρι.

Με την λήξη του παιχνιδιού αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα οι Γκορίτσας για την ομάδα του Κεφαλόβρυσου και Ηλίας για την Κόνιτσα.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος-Γκέλης)

Αναγένν. Κεφαλόβρυσου (Γιώργος Πότσης): Γεωλδάσης, Λάμπρος, Δρόλιας (80΄Καμονάς), Κούτρας, Ζήκος, Τάχιας, Γκούμας (85΄ Μακολλάρι Ν.), Πότσης, Οικονόμου, Μάντζος (88΄Ντόντης), Καπίας.

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): Γρατζούνας, Ηλίας, Ντεντόπουλος, Καλές, Μήτσος, Πατσούρας, Κυρτζόγλου (56΄ Σπανός Χ.), Σπανός Δ. (56΄ Κίτσος), Λάμπρου, Χαλούλος (76΄ Έξαρχος Θ.), Μουρεχίδης (73΄ Δημόπουλος).

passports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου