17 Οκτ 2023

Στους "16" του Κυπέλλου Κεφαλόβρυσο, Καστρίτσα, Πίνδος Κόνιτσας, Ελεούσα και Χουλιαράδες!

Το Κεφαλόβρυσο πέρασε εύκολα από την Αμφιθέα επικρατώντας 0-4 της τοπικής ομάδας, ενώ η Καστρίτσα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 1-5 από τους Τίγρεις.
Εύκολο έργο είχε και η Ελεούσα νικώντας 5-0 το Ροδοτόπι, ενώ η Κόνιτσα αν και δυσκολεύτηκε να πετύχει γρήγορα γκολ κατάφερε στο δεύτερο μέρος να βάλει... τρία και να πάρει τη νίκη με 3-0 από το Ελληνικό.
Ντέρμπι ήταν ο αγώνα Χουλιαράδες-Πλατανιά με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη δύσκολα με 2-1 και τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία ειδικά για το πρώτο γκολ που όπως λένε δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Καθάρισε την πρόκριση στο δεύτερο μέρος, Κόνιτσα-Ελληνικό 3-0
Μετά από ένα στείρο και νωχελικό πρώτο ημίχρονο η Πίνδος Κόνιτσας κατάφερε στο δεύτερο μέρος να πετύχει τρία γκολ και να πάρει τη νίκη με 3-0 από το αξιόμαχο Ελληνικό και μαζί την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών.

Στο πρώτο μέρος το Ελληνικό κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία την ομάδα της Κόνιτσας με τους γηπεδούχους να αναλώνεται σε βεβιασμένες ενέργειες.
Στο 20΄κεφαλιά του Μπεσόπουλου η μπάλα στο δοκάρι
Σουτ του Μουρεχίδη στο 35΄η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος η Πίνδος μπήκε δυνατά και στο 57΄ο Κίτσος άνοιξε το σκορ ενώ στο 77΄ο Μουρεχίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90΄ο Μήτσος.
Διαιτησία: Κολιός (Διαμαντόπουλος-Τσιάρας).

Κόνιτσα: Έξαρχος Σ. Έξαρχος Θ. (66΄ Σπανός Χ.), Βλάχος, Μήτσος, Γαιτανίδης (46΄ Σπανός Δ.), Κυρτζόγλου (28΄ Ρούστα), Ντεντόπουλος (46΄ Πατσούρας), Παντούλας (46΄ Κίτσος), Χαλούλος, Μουρεχίδης.

Ελληνικό: Κουκιάρι, Πρόκος, Φεζουλά (84΄ Πάνου), Μήτσιος, Ανδρεάκης, Σαχπατζίδης, Πρίντζιος (61΄ Μητρογιάννης), Κοκολάκης, Μαρτίνι, Πάνου Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου