8 Δεκ 2023

Πρόκριση στα πέναλτι (2-4) για την Καστρίτσα μέσα στην Κόνιτσα (video)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ερασιτεχνών πανηγύρισε χθες ο Αγροτικός Καστρίτσας ο οποίος επικράτησε 2-4 της Κόνιτσα στα πέναλτι (κ.δ. 0-0) και θα αντιμετωπίσει τον Μάρτιο την Ελεούσα σε διπλά παιχνίδια...
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου για ένα ακόμη παιχνίδι δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλλαν και οι 22 ποδοσφαιριστές. Το πρώτο μέρος σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες ευκαιρίες.

Στο 5’ ο Μουρεχίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Ζώη με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Σουτ του Κακαράντζα στο 18΄ έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Γρατσούνας.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 25’ με τον Σταμούλη να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γρατσούνα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό.

Στο 60΄μετά από λάθος του Μήτσου πήρε τη μπάλα ο Κακαράντζας έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 62΄η Κόνιτσα έχασε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Μουρεχίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κίτσος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Κόνιτσα στο 65΄ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κιτσάκη στον Κυρτζόγλου με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 72΄η Καστρίτσα ισοφάρισε τα δοκάρια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταμούλη και προβολή του Κλιτσινάρη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Γρατσούνα.

Στο 85΄ο Σταμούλης εκτέλεσε κόρνερ με τον Γρατσούνα να απομακρύνει δύσκολα τη μπάλα.

Σουτ του Σταμούλη στο 87΄μπλόκαρε τη μπάλα ο Γρατσούνας.

Στα πέναλτι οι Κίτσος και Ντότης στάθηκαν μοιραίοι για τους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους να είναι εύστοχοι σε όλα.

Κίτσος απέκρουσε ο Ζώης

Σταμούλης 0-1

Μουρεχίδης 1-1

Κακαράντζας 1-2

Ντότης άουτ

Παπαδόπουλος 1-3

Μήτσος 2-3

Κλιτσινάρης 2-4

Διαιτησία: Μπούμπας (Κόλλιας-Μωυσιάδης)

Κόνιτσα: Γρατσούνας, Ηλίας, Ντεντόπουλος, Καλές, Πατσούρας, Κίτσος, Χαλούλος (88΄Ντότης), Έξαρχος (64΄Κυρτζόγλου), Λάμπρου, Μουρεχίδης.

Καστρίτσα: Ζώης, Δοβανάς, Κιτσάκης (83΄Παπαδόπουλος), Ναυρόζογλου, Κασίμης, Σπαλιάρας, Κλιτσινάρης, Κακαράντζας, Τζοβάρας (77΄Δήμος), Σταμούλης, Αλεξίου.

passports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου