29 Απρ 2023

Γεώργιος Καλλιντέρης - Υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων: "Σας καλώ να ψηφίσετε με συνείδηση και υπευθυνότητα"!

Απόσπασμα από την προεκλογική ομιλία του κ. Γεωργίου Καλλιντέρη (Δρ. Φυσικής, Εκπαιδευτικού, πρώην Αντιδημάρχου Κονίτσης) η οποία πραγματοποιήθηκε στην προεκλογική εκδήλωση της "ΝΙΚΗΣ" στα Ιωάννινα στις 26/04/2023:
....Όπου να κοιτάξεις η Ελλάδα είναι πληγωμένη. Να κοιτάξεις την παιδεία, το Αιγαίο, την προδομένη Μακεδονία , την εγκαταλειμμένη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και τη Θράκη, τους ανέργους και ξενιτεμένους νέους μας, την εξαθλιωμένη υγεία μας, την τραυματισμένη παραδοσιακή μας οικογένεια, την αλλοιωμένη πληθυσμιακά, εθνολογικά και θρησκευτικά Πατρίδα μας,την έρημη ύπαιθρό μας, την πνιγμένη στα μνημόνια και χρέη χώρα μας και τους επιβεβλημένους μισθούς και συντάξεις πείνας. Όπου να κοιτάξεις η Ελλάδα είναι πληγωμένη.....
Λοιπόν μη γίνουμε συνένοχοι στην καταστροφή της Πατρίδας μας.
Σας καλώ να ψηφίσετε με συνείδηση και υπευθυνότητα. Η ψήφος δεν είναι απλά μια πολιτική πράξη, αλλά έχει και πνευματική διάσταση, με άλλα λόγια διαπράττουμε βαρύ ατόπημα ψηφίζοντας "ἐλαφρᾷ τῇ καρδία" πολιτικούς άθεους και χριστιανομάχους. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη σημερινή κατάσταση και να ξαναλάμψει η ελπίδα στα μάτια των παιδιών μας και ολόκληρου του λαού μας. Η Πατρίδα μας να φτάσει στη θέση που της αξίζει. Σας καλώ να ψηφίσετε ΝΙΚΗ.
Δείτε φωτογραφίες από την προεκλογική εκδήλωση της Νίκης στα Ιωάννινα 26-04-2023.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου