2 Ιουν 2024

Κατολισθήσεις και διακοπή κυκλοφορίας από και προς Δίστρατο Κόνιτσας

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας έντονου κατολισθητικού φαινομένου στην περιοχή Ασπροποτάμου μεταξύ Πάδων και Αρμάτων έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Δίστρατο.
Συνεργεία της Περιφέρειας Ηπείρου εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία πραγματοποιείται ανεμπόδιστα από Κόνιτσα μέχρι Πάδες και επιστροφή όπως και... από Δίστρατο μέχρι Άρματα και επιστροφή.
Ολημερίς το… χτίζανε το βράδυ ξανακλείνει…
Ολημερίς το… χτίζουνε το βράδυ ξανακλείνει… Αυτό συμβαίνει με την επαρχιακή οδό Κόνιτσας Δίστρατου.. Μπορεί για λίγο η κυκλοφορία να αποκαταστάθηκε όμως ο δρόμος έκλεισε και πάλι.
Και όπως φαίνεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αποτελεί μία δύσκολη εξίσωση για την Περιφέρεια Ηπείρου που αρχικά είχε υποτιμήσει το πρόβλημα.
Η κατολίσθηση που σημειώνεται στην περιοχή είναι μεγάλη και ενεργή και ο Δήμος Κόνιτσας είναι αυτός που ανέλαβε λίγο μετά τις εννιά το βράδυ του Σαββάτου να κάνει γνωστό ότι η κυκλοφορία προς το Δίστρατο έχει διακοπεί.
«Συνεργεία της Περιφέρειας Ηπείρου εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία πραγματοποιείται ανεμπόδιστα από Κόνιτσα μέχρι Πάδες και επιστροφή όπως και από Δίστρατο μέχρι Άρματα και επιστροφή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου