11 Απρ 2024

Ανατολή - Πίνδος Κόνιτσας 4-1 (video)

Για την 28η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η Ανατολή επικράτησε με 4-1 της Πίνδου Κόνιτσας και παρέμεινε στους -4 από την πρωτοπόρο Ελεούσα, μια αγωνιστική πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Θεόδωρος Λώλης».
Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες που σημειώθηκαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 3’ ο Ορφανός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 10’ σε εκτέλεση κόρνερ του Χαλούλου για την Πίνδο, ο Μουρεχίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ. Η Ανατολή προσπαθούσε μάταια να βρει ανοιχτούς διαδρόμους να απειλήσει... την εστία του Εξάρχου.
Η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 35’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ, ο Κοσυφαρίνης έκανε την προβολή αλλά ο Μουρεχίδης έδιωξε τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή του τέρματος και γλίτωσε την Πίνδο από βέβαιη παραβίαση.

Στην τελευταί αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιαννιώτης έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά αλλά η μπαλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι του Εξάρχου.

Με το καλημέρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 46’ ο Τασιούλας τροφοδότησε κάθετα τον Μίνη και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εξάρχου και σημείωσε το 1-0 στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, καθώς αντικατέστησε στην ανάπαυλα του Ορφανού.

Στο 55’ ο Πατσούρας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επόμενη φάση χάθηκε μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Γιαννιώτης έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά ο Έξαρχος έδιωξε σωτήρια τη μπάλα.

Τα αριθμητικά δεδομένα μεταβλήθηκαν στο παιχνίδι στο 62’, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ηλίας για σκληρό μαρκάρισμα στον Διαμαντόπουλο και άφησε την Πίνδο με δέκα παίκτες.

Στο 63’ ο Τασιούλας δέχτηκε τη μπάλα μετά από μια εκτέλεση φάουλ που εκτελέστηκε πλασαριστά, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Έξαρχος.Στο 69’ ο Μίνης βρήκε χώρο και έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Η Ανατολή αγκάλιασε τη νίκη στο 72’ καθώς πήρε προβάδισμα με αέρα δυο τερμάτων στο σκορ.

Ο Μίνης έβγαλε μπαλιά στον Τασιούλα και εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Έξαρχο και έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ με τον Γιαννιώτη στο επόμενο λεπτό.
Το 3-0 ήρθε τελικά στο 79’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ για τον Μίνη και εκείνος με σουτ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Στο 81’ η Ανατολή έμεινε και εκείνη με δέκα παίκτες λογω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιαννιώτη.
Η Κόνιτσα μείωσε σε 3-1 στο 83’ με σουτ του Μουρεχίδη. Ο Τασιούλας έκανε το σουτ στο 85’ αλλά έδιωξε ο Έξαρχος.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τασιούλας στην εκπνοή.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Διαμαντόπουλος-Ραβάνογλου)
Ανατολή (Αλέκος Τάτσης): Διαμάντης (80’ Χάιδος), Σαούγκος, Διαμαντόπουλος, Σιαπλαούρας (75’ Ηλίας), Πάνος, Σχισμένος, Κοσυφαρίνης (46’ Ακουλλι),Τασιούλας, Γιαννιώτης,Ορφανός (46’ Μίνης), Κιούρκας (75’ Γκόγκος).
Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης):Έξαρχος Σ, Ηλίας Μ, Ντεντόπουλος, Έξαρχος Θ, Μήτσος, Πατσούρας, Λάμπρου, Χαλούλος (55’ Μπενέκος Αχ), Ντεντόπουλος Αρ (55’ Κυρτζόγλου), Κίτσος, Μουρεχίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου