3 Νοε 2023

Εξάρχου: «Σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο το γήπεδο της Κόνιτσας»

 

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα με αυτούς της Πίνδου Κόνιτσα μίλησε στο PASsports.gr ο απερχόμενος Δήμαρχος Κόνιτσας Νίκος Εξάρχου για τα έργα που θα ξεκινήσουν στο γήπεδο Κόνιτσας και στο βοηθητικό όπου θα γίνει η αλλαγή χλοοτάπητα τοποθετώντας την παράδοση του έργου σε περίπου ένα χρόνο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα γίνουν στις αθλητικές υποδομές της Κόνιτσας. Είναι γεγονός όταν αναλάβαμε υπήρχε μια μελέτη για το γήπεδο της Κόνιτσας και το βοηθητικό η οποία είχε σοβαρά προβλήματα. Τροποποιήσαμε τη μελέτη το 2020 και μετά από όλες τις διαδικασίες που ήταν χρονοβόρες το έργο έχει δημοπρατηθεί και πριν από δύο μήνες έχει υπογραφεί και η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες ώστε πράγματι αυτό το γήπεδο που όπως είπατε είναι σε κακή κατάσταση να αναβαθμιστεί, να είναι σύγχρονο για να μπορούν οι νέοι της Κόνιτσας που ασχολούνται με τον αθλητισμό και με το ποδόσφαιρο να μπορούν να αθλούνται καθημερινά γιατί είναι γεγονός ότι το γήπεδο έχει πάρα πολλά προβλήματα. Χθες μίλησα με την εταιρεία και εντός των ημερών θα έρθουν στην Κόνιτσα να δουν την κατάσταση του γηπέδου και θα ξεκινήσουμε τις εργασίες πρώτα από το βοηθητικό γήπεδο».

Για το πότε θα είναι έτοιμο και τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει: «Πάντα όταν υπογράφεται ένα συμφωνητικό υπάρχει και ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο για να είμαστε ειλικρινείς δεν τηρείτε συνήθως γιατί οι ανάδοχοι ζητάνε και άλλο χρόνο για να ολοκληρώσουν τις εργασίες. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να γίνει σωστά το έργο και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα τα επόμενα χρόνια. Έχουμε ακαδημίες, υπάρχει η ιστορική ομάδα της Πίνδου και ασχολούνται πολλά παιδιά με το ποδόσφαιρο, αλλά εκτός αυτού γενικά θέλουν αναβάθμιση οι υποδομές γιατί βλέπουμε τον κόσμο να περπατάει γύρω από το γήπεδο και για αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε και ως προς τον φωτισμό αυτό υπάρχει μέσα στη μελέτη και πιστεύω ότι μέσα σε ένα χρόνο θα είναι όλα έτοιμα ώστε να παραδοθεί το έργο που εμείς σαν Δημοτική αρχή υλοποιήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου