3 Αυγ 2023

«Μαζί για τον τόπο μας» από Παπασπύρου και Σπανό στην Κόνιτσα

«Μαζί για τον τόπο μας» στο Δήμο Κόνιτσας.. Ανδρέας Παπασπύρου και Βασίλης Σπανός έκαναν πράξη αυτό που είχαν ανακοινώσει πριν από ένα χρόνο.

Οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποτελούν τη νέα που διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων στην ακριτική περιοχή με μοναδικό σκοπό να αλλάξει την πορεία του τόπου.

Πολιτικές και κομματικές διαφορές μπήκαν στο περιθώριο και η κοινή κάθοδος είναι γεγονός...

Επικεφαλής της νέας παράταξης τίθεται ο Ανδρέας Παπασπύρου.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής του νέου συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας». Πάνω και πέρα από κόμματα, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με μοναδικό στόχο την προκοπή του τόπου μας, οραματιζόμαστε ένα αποτελεσματικό και δυναμικό Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες που θα κατανοεί τα προβλήματά τους και θα αγωνίζεται για την επίλυσή τους» αναφέρει στην ανοιχτή του επιστολή ο Ανδρέας Παπασπύρου.

Ο κ. Παπασπύρου ζητά τη συστράτευση όλων στη δυναμική προσπάθεια που ξεκινά.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανός σε ανάρτησή του σημειώνει ότι πολλοί έτρεφαν κρυφές ελπίδες ότι το εγχείρημα που είχε ανακοινωθεί πριν από έναν χρόνο δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά.

Όμως η νέα παράταξη είναι παρούσα και είναι αποτέλεσμα «δημοκρατικών διεργασιών, ειλικρινούς προγραμματικού διαλόγου, με στόχο να προσπαθήσει να βγάλει τον Δήμο Κόνιτσας από το τέλμα που έχει βρεθεί».

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου