28 Ιουλ 2023

Ξεκίνησε με Βαζάτη η προετοιμασία της Πίνδου Κόνιτσας

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση και το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ιστορικής Πίνδου Κόνιτσας υπό την επίβλεψη του Χρήστου Βαζάτη, που θα έχει για δεύτερη χρονιά το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
Παράλληλα η διοίκηση ανακοίνωσε και το ρόστερ της νέας σεζόν με την παραμονή των περισσότερων παικτών από πέρυσι.
Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:...
«Αγαπητοί Κονιτσιώτες & Φίλοι,
Η ομάδα μας, η ιστορική ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση σύσσωμου, του ρόστερ της επιτυχημένης περυσινής σεζόν. Μετά από συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, τα δικά μας Παιδιά της Κόνιτσας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν προσπαθώντας να διατηρήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει διατηρώντας πάντοτε το τοπικό στοιχείο στο μεγαλύτερο μέρος του κορμού! Έτσι θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια που έκαναν , κάνουν και θα κάνουν σε αυτό το στόχο, μεταξύ των καθημερινών υποχρεώσεων τους!
Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το Δήμο της Κόνιτσας αλλά και τους επιχειρηματίες της πόλης και μη, που μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας γιατί χωρίς την στήριξη τους, δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα πολλά. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Ρόστερ 23-24: Γρατσουνας Ε- Εξαρχος Σ.-Νικολοπουλος Σ-Ηλίας Μ. -Ντοτης Ρ. – Βλάχος Χ.-Βλάχος Δ. Παν.- Ρουστα Σ.- Τσιουτσιος Φ.-Μήτσιος Θ. -Σπανος Χ.-Μουρεχιδης Σ.- Καλές Β.-Πατσουρας Μ.-Δημοπουλος Κ.- Κιτσος Φ.-Μουρεχιδης Β.-Γαιτανιδης Β.-Τσαλιαμανης Β. -Ντεντοπουλος Ν.-Κυρτσογλου Α.-Κυρτζογλου Σ.-Χαλουλος Σ. -Χαλουλος Δ.-Λάμπρου Ν.-Σπανος Δ.-Λάμπρου Λ.
Έλα στο γήπεδο ! Έλα μαζί μας !
Α.Μ.Σ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1952».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου