13 Ιουλ 2023

Επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστη, που βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Κόνιτσας και συγκεκριμένα στον ποταμό Βοϊδομάτη!

Καλησπέρα σας,
απευθύνομαι στο σαιτ σας πιστεύοντας ότι η δημοσίευσή της επιστολής μου θα προβληματίσει όσους νοιάζονται για την ανάπτυξη της επισκεψιμοτητας στον τόπο σας.
Πριν από κάποιες μέρες με μεγάλη παρέα αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδρομή στον χώρο δίπλα από τον ποταμό Βοϊδομάτη. Αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ με τα χτυπημένα από την ασθένεια πλατάνια, καταλήξαμε στο μοναδικό χώρο που έχει πλέον σκιά και έναν τραπέζι με πάγκους.
Ο χώρος ήταν γεμάτος από ακαθαρσίες αλόγων που έβοσκαν δεμένα γύρω από την περιοχή του τραπεζιού και των πάγκων.
Μας προξένησε απορία γιατί τα άλογα ήταν αφημενα στο συγκεκριμένο χώρο... με αποτέλεσμα να έχουν μολύνει κυριολεκτικά κάθε μέτρο με τις ακαθαρσίες τους.
Περαστικοί που συναντήσαμε μας είπαν πως είναι άλογα περιπάτου κάποιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στην περιοχή αλλά το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Το πλέον δυσάρεστο όμως είναι πως κάμποσα μέλη της παρέας γέμισαν εξανθήματα και κάποιοι που επισκέφθηκαν γιατρό τους εξήγησε πως είναι τσιμπήματα ψύλλων.
Καταλαβαίνετε την απογοήτευση και την οργή τους και πόσο άσχημα συσχετίζεται η όλη ταλαιπωρία με τον συγκεκριμένο χώρο.
Με αυτήν την επιστολή θα ήθελα όποιος είναι υπεύθυνος για τον χώρο (Δασαρχείο Κόνιτσας, Δήμος Κόνιτσας ;) ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται να κάνει κάτι, για να βρει αυτός ο ευλογημένος τόπος την προβολή και την αξία που του ταιριάζει και όχι την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει.
Με τιμή
πολίτης που νοιάζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου