4 Φεβ 2023

Κόνιτσα-Λογγάδες 1-1: Μοιρασιά στην Κόνιτσα!

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν Κόνιτσα και Λογγάδες και μοιράστηκαν από έναν βαθμό , που στους Λογγάδες ίσως να φανεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που όσο περνούσε η ώρα τόσο και βάρυνε! Η Κόνιτσα είχε την κατοχή, απείλησε πρώτη με τους Ντεντόπουλο και Λάμπρου, ενώ στο 19΄ πέτυχε το γκολ όταν ο Πατσούρας... με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 27΄ η Πίνδος κέρδισε πέναλτι, όταν ανατράπηκε ο Δημόπουλος από αντίπαλο του. Ο Πατσούρας το εκτέλεσε με τον Πρεβεζιάνο να διώχνει! Στη συνέχεια οι Λογγάδες είχαν καλή στιγμή με τον Χαριζάι ενώ στο 44΄ πέτυχαν την ισοφάριση όταν ο Σιδηρόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στον Χαριζάι και να καταλήγει στα δίχτυα!
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν κυριως με φάουλ χωρίς να έχουν την μεγάλη φάση , ενώ οι Λογγάδες είχαν μια καλή στιγμη με τον Χαριζάι που δεν μετουσιώθηκε σε γκολ!

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Διαμαντόπουλος, Τσιάρας)

Κόνιτσα: Έξαρχος, Ηλίας, Λάμπρου Λ., Τσιότσιος, Καλές, Πατσούρας, Ντεντόπουλος (70΄ Βλάχος), Κυρτζόγλου (55΄ Σπανος Δ.), Χαλούλος, Λάμπρου Ν., Δημόπουλος

Λογγάδες: Πρεβεζιάνος, Κροκίδας, Δραγάτης, Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Σιδηρόπουλος, Γκούζος (47΄ Ρούστα (90΄ Μουλαρας), Χαριζάι, Γκόλιας (87΄ Κολιός), Γκουρμπάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου