24 Οκτ 2022

Σταυράκι-Κόνιτσα 1-2: Σπουδαίο διπλό η Πίνδος!

Μεγάλο διπλό πέτυχε την 1η αγωνιστική για την Α΄ ερασιτεχνική η Πίνδος Κόνιτσας, που επικράτησε στο «Λέανδρος Καμηνάς» του Σταυρακίου με 1-2!

Η Πίνδος ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο 8΄ όταν ο Δημόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Κίτσος με γυριστό σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 21΄... ο Δημόπουλος με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 για τους «ακρίτες».

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έμειναν νωρίς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κώστα με απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 52΄ σαν τελευταίος παίκτης! Στο 65΄ ο Μουρεχιδης έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της Κόνιτσας, ενώ το Σταυράκι αντέδρασε από το 80΄ και μετά χάνοντας τρεις ευκαιρίες για γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα ο Πράσσος εκμεταλλεύτηκε και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας στο τελικό 1-2!

Διαιτησία: Τασιούλας (Χριστοφορίδης, Κολιός)

Σταυράκι: Κάτσιος, Ζάγκας (66΄ Τζούμας), Κολιός (66΄ Πούλιος), Κώστας, Καπατσέλης, Πράσσος, Κρασόπουλος (32΄ Αγγέλης), Αθανασίου, Πεπόνης (77΄ Κακανούλας), Βαλάρης (77΄ Κασιούμης)_, Λαμπράκης

Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Ντότης, Λάμπρου, Σπανός Α., Σπανός Χ., Ντεντόπουλος (46΄ Χαλούλος), Κίτσος (66΄ Κυρτζόγλου), Σπανός (46΄ Τσιαλιαμάνης), Λάμπρος, Σπανός Χ., Δημόπουλος, Μουρεχιδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου