1 Αυγ 2022

Στην Κόνιτσα ο Ευτύχης Μπλέτσας και το Happy Traveller (Φωτογραφίες)

Κατόπιν ενεργειών της εταιρείας τουριστικού marketing CK Strategies, με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος μας, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής Happy Traveller που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, Ευτύχης Μπλέτσας επισκέφθηκε το Δήμο μας το Σάββατο 30/07/2022 και πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή του.

Μια ακόμα ενέργεια προβολής του Δήμου μας, που πλέον έχει εγκαταλείψει παρωχημένες και αναποτελεσματικές πρακτικές του παρελθόντος και δυναμικά διεκδικεί... την αναγνώριση και καθιέρωση του ως τουριστικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Προσκαλούμε και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα της δημοσιογραφίας, των social media, για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να προωθήσουμε τουριστικά το Δήμο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, αντικρίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!

Ο Δήμος ευχαριστεί το ξενοδοχείο «Konitsa Mountain Resort» για τη φιλοξενία, το Super Market «Αφοί Χατζηεφραιμίδη», την κυρία Γκίκα Χάϊδω, το κατάστημα παραδοσιακών τοπικών προϊόντων «Μαρμελωδία» της Ελένης Παπαμιχαήλ και το «Ιπποφαές - Ελιξήριο» του Φίλιππου Μπάρμπα για την προσφορά τοπικών προϊόντων.




Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου