16 Απρ 2022

Στις καθυστερήσεις η Κατσικά διπλό στην Κόνιτσα.

Διπλό για τη Θύελλα Κατσικάς, που πήρε τη νίκη μέσα στην Κόνιτσα επί της τοπικής Πίνδου με σκορ 1-2, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Η ερυθρόλευκοι πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, γιατί με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κράψη παίρνουν το πρωτάθλημα και πάνε στα περιφερειακά μπαράζ να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Η Κόνιτσα φάνηκε σκληρό καρύδι, ότι δεν χαρίζεται πουθενά, παρότι είναι αδιάφορη βαθμολογικά και ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Αρκετοί φίλοι της Θύελλας ταξίδεψαν στην ακριτική κωμόπολη και αποζημιώθηκαν επάξια, αν και καρδιοχτύπησαν.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν να απειλούν μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Πολυχρόνη, έβγαλε σε κόρνερ όμως ο Χατζηρούμπης και 13΄ σουτ από τον ίδιο παίκτης, λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία η μπάλα. Στη συνέχεια επιχειρήθηκαν σουτ, από τον Ντεντόπουλο για τους γηπεδούχους και από τους Βαρτζιώτη, Κατσίφα και Κοντογιάννη για την Κατσικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 36΄ η Πίνδος άνοιξε το σκορ, όταν ο Κυρτζόγλου από αριστερά έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ, «κρέμασε» τον Καραμάνη και έκανε το 1-0. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο πήγε να σκοράρει ξανά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 44΄ σέντρα του Τσουμάνη, σουτ του Κοντογιάννη, μπλόκαρε ο Χατζηρούμπης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και με μονοκόμματο σουτ του Κατσίφα, μετά από διώξιμο της αντίπαλης άμυνας, έκανε το 1-1. Στο 50΄ σουτ του Πολυχρόνη λίγο άουτ. Στο 61΄ σουτ του Μουρεχίδη, επίσης εκτός. Στο 71΄ο Κατσίφας εκτελεί φάουλ, κεφαλιά του Λισγάρα, αλλά αστοχεί. Στο 75΄ πλασέ του Τσουμάνη σχεδόν εξ επαφής, βγάζει σε κόρνερ ο Χατζηρούμπης. Στο 81΄ κόρνερ του Ψαρρά, πλασέ του Πάνου, αλλά άστοχο. Στο 93΄ ήρθε το «χρυσό» γκολ για τους ερυθρόλευκους, με τον Ψαρρά να εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Πάνος πηδάει πιο ψηλά από όλους και με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες, πάγκο, διοικούντες και φιλάθλους της Θύελλας.

Πίνδος Κόνιτσας : Χατζηρούμπης, Ρούστα (60’ Βλάχος Π), Πεπόνης, Λάμπρου Λ, Σπανός Δ, Κίτσος, Μήτσος (84’ Γαιτανίδης), Ντεντόπουλος (62’ Σπανός Δ), Κυρτζόγλου (60’ Δημόπουλος), Χαλούλος (89’ Βλάχος Χ), Μουρεχίδης

Θύελλα Κατσικάς : Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ε (75’ Παπουτσής-89’ Ζήκος),Λισγάρας Ε, Τσουμάνης, Βαρτζιώτης, Πολυχρόνης (71’ Πάνος), Κοντογιάννης, Κατσίφας, Γούλας (71’ Δημητρακάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου