11 Απρ 2022

Κράψη - Κόνιτσα 4-0.

Επιστροφή στις νίκες για τον Π.Α.Σ. Κράψης που επικράτησε για την 4η αγωνιστική των play off με 4-0 της Πίνδου Κόνιτσας και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας βέβαια πλέον με τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Κράψης, Κατσικάς και Καστρίτσας!

Η Πίνδος Κόνιτσας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση είχε την κυκλοφορία και προσπάθησε να κάνει την ζημιά στην Κράψη, Παρ΄ όλα αυτά η Κράψη είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση με τον Λεοντίδη να κάνει σέντρα σουτ στο 5΄ αλλά να διώχνει ο Χατζηρούμπης! Στο 13΄ ίδια φάση αλλά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τσάγκα και πάλι έδιωξε ο Χατζηρούμπης, ενώ στο 20΄ ο Μουρεχίδης εκτέλεσε κόρνερ με την τροχιά της μπάλας να είναι προς το τέρμα αλλά ο Αρχοντάκης να διώχνει! Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χαλούλος εκτέλεσε φάουλ ο Μουρεχίδης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια! Στο 41΄ μεγάλη φάση για την Πίνδο όταν ο Κυρτζόγλου πάσαρε στον Κίτσο, εκείνος έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί και στην επαναφορά ο Ντεντόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντάκη. Μεγάλη ευκαιρία είχε και η Κράψη στο 44΄ όταν ο Μαρμούτας έκανε την σέντρα, ο Τσάγκας εξ΄ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον Χατζηρούμπη!

Στην επανάληψη η Κράψη μπήκε δυνατά και στο 46΄ ο Ριστάνης πάσαρε στον Τσουμάνη εκείνος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 51΄ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Νούγια! Στο 52΄ ο Τσουμάνης ανατράπηκε από τον Ρούστα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων! Ο Χριστακόπουλος το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0! Τρία λεπτά αργότερα η Κράψη κέρδισε νέο πέναλτι όταν ο Σπανός Χ. ανέτρεψε τον Νούγια. Ο «παθών» το εκτέλεσε κάνοντας το 2-0. Στο 58΄ απείλησε η Κόνιτσα με τον Κίτσο ενώ στο 62΄ ο Χριστακόπουλος πάσαρε στον Νούγια εκείνος έκανε περίτεχνη ενέργεια στην περιοχή πάσαρε στον Ριστάνη και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0. Στη συνέχεια η Κράψη πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 75΄ όταν ο Γεωργιάδης πάσαρε στον Μαργιόλα και εκείνος με σουτ έκανε το 4-0 ενώ η Κόνιτσα έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, στο 66΄ με τον Χαλούλο, στο 83΄ με τον Μουρεχίδη και στο 87΄ με τον Γαιτανίδη!

Διαιτησία: Νέος (Διαμάντης, Ευαγγέλου)

Κράψη: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Λεοντίδης, Τζίμας, Νάσιος (74 Τσίος), Κωνσταντινίδης, Τσουμάνης, Τσάνης (71΄ Γεωργιάδης), Τσάγκας (46΄ Ριστάνης), Νούγιας (65΄ Μαργιόλας), Χριστακόπουλος

Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Ρούστα, Λάμπρου, Σπανός Χ., Σπανός Α. (66΄ Βλάχος), Μήτσος (64΄Δημόπουλος), Κίτσος, Ντεντόπουλος (81΄ Γαιτανίδης), Κυρτζόγλου, Χαλούλος, Μουρεχίδης
tzafnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου