20 Φεβ 2022

Πίνδος Κόνιτσας-Άτλας Χουλιάραδες 1-1 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Για την 18η αγωνιστική ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν η Πίνδος Κόνιτσας και ο Άτλας Χουλιαράδες. Την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της πήρε η Πίνδος Κόνιτσας. Αυτή τη φορά στην έδρα της, με τον Άτλα/Χουλιαράδες, κρατώντας βέβαια διαφορά ασφαλείας από την 3η θέση!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 8΄ μετά από γέμισμα από την άμυνα ο Πύρτσιος πήρε την μπάλα, πέρασε δύο αντιπάλους του και με πλασέ έκανε το 0-1. Από εκεί και μετά η Πίνδος πήρε την κατοχή της μπάλας, απείλησε στο πρώτο μέρος με τους Δημόπουλο, Μουρεχίδη και Ντεντόπουλο.
Στην επανάληψη το ματς πήγε στην δύναμη με την Κόνιτσα να απειλεί σε διάφορα σημεία του αγώνα με τους Δημόπουλο, Κίτσο και Σιώτα! Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 88΄ όταν ο Σπανός Δ. έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Πρινέα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1!
Διαιτησία: Νέος (Γεωργίου Β., Κολιός)

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Πεπόνης (82΄ Κυρτζόγλου), Ρούστα, Λάμπρου, Σπανός Χ. (46΄ Βλάχος Π.), Μήτσος, Κίτσος (82΄ Βλάχος Χ.), Χαλούλος, Ντεντόπουλος (46΄ Σιώτας), Δημόπουλος (65΄ Σπανός Δ.)

Άτλας/Χουλιαράδες: Πρινέας, Συμεωνίδης (84΄ Πέτρος), Χήτας, Καλογερόπουλος, Τζουρμανας, Τσίρης (73΄ Τσακανέλης), Ζιώγας (73΄ Παπαστράτος), Παπανικολάου, Πύρτσιος, Ρράπα, Πανούσης (46΄ Ζώνιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου