14 Φεβ 2022

Ισόπαλοι 1-1 οι Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά και Πίνδος Κόνιτσας

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά και Πίνδος Κόνιτσας, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία...
ενώ η Κόνιτσα να αυξάνει ακόμα περισσότερο την διαφορά με την 3η θέση στους 11 βαθμούς! Η Κόνιτσα είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Κίτσο και Νίκο Λάμπρου να απειλούν αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, και κατάφεραν στο 65΄ έπειτα από κάθετη του Κίτσου, ο Μουρεχίδης να κάνει το 0-1! Στο 70΄ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ντότη ενώ στο 72΄ ο Μουρεχιδης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους! Στο 75΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ζότα Ρ. για εξύβριση στον διαιτητή! Εν τέλει στο 85΄ έγινε η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα όταν ο Ντότης έβγαλε την μπαλιά στον Μπενέκο εκείνος ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο του με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι! Ο Μακρής το εκτέλεσε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1! Πολλές διαμαρτυρίες εξέφρασαν οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα για φάουλ από τον διαιτητή ενώ από μεριάς της Πίνδου Κόνιτσας υποστηρίζουν ότι στη φάση του πέναλτι δεν είναι ξεκάθαρη η παράβαση!

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Πεπόνης, Ρούστα, Σπανός Χ., Μήτσος, Χαλούλος, Κίτσος (85΄ Σπανος Δ.), Ντεντόπουλος (76΄ Κυρτζόγλου), Λάμπρου, Δημόπουλος, Μουρεχιδης (76΄ Σιώτας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου