22 Φεβ 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Κόνιτσας Νικολάου Εξάρχου προς τους συμμετέχοντες στο έργο του αποχιονισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στους εργαζόμενους του Δήμου Κόνιτσας (μόνιμο – έκτακτο προσωπικό) και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας- Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαο Τσιαλιαμάνη, γιατί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, εργαζόμενοι με προθυμία νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου του Δήμου μας μετά το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες χιονοπτώσεις. Κατάφεραν να φέρουν εις πέρας... ένα δύσκολο έργο με όσα μέσα είχαν στη διάθεσή τους, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτριο Μαυρογιώργο και γενικά την Περιφέρεια Ηπείρου, την οποία επίσης ευχαριστούμε για την έγκαιρη ανταπόκριση στον τομέα ευθύνης της.

Ο αποχιονισμός και η ρίψη αλατιού στις σαράντα (40) Κοινότητες του Δήμου Κόνιτσας ξεκίνησε στις 14/02/2021, ημέρα Κυριακή ώρα 10η πρωινή και ολοκληρώθηκε την 11η βραδινή της επόμενης ημέρας. Λόγω βλάβης του εκχιονιστικού η διαδικασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη στις Κοινότητες Δροσοπηγής και Πλαγιάς. Οι εργαζόμενοι, επιπλέον, βοήθησαν με αυταπάρνηση, όπου χρειάστηκε, καθαρίζοντας αύλειους χώρους σχολείων, αγροτικούς δρόμους προς κτηνοτροφικές μονάδες, ακόμα και ιδιωτικούς χώρους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης συνδράμοντας τους συνδημότες μας.

Παράλληλα, ευχαριστώ τους Προέδρους των Κοινοτήτων, τις δημόσιες υπηρεσίες μας, το Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης για την αγαστή συνεργασία και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.
Να ευχαριστήσω το τεχνικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ και τον μοναδικό υπάλληλο που βρίσκεται στην Κόνιτσα, αφού, όποτε επικοινώνησα μαζί τους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον τομέα της ηλεκτροδότησης η χώρα μας, έλυσαν στο πλαίσιο του εφικτού τα προβλήματα στο Δήμο μας.
Ο Δήμος με τις υπηρεσίες του θα είναι κοντά σε όλους τους συνδημότες μας. Μπορείτε να επικοινωνείτε σε έκτακτη ανάγκη οποιαδήποτε χρονική στιγμή με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, καθώς και με τις αρμόδιες υπηρεσίες μας, ώστε να βελτιώσουμε στο μέλλον τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου