14 Μαρ 2022

Α.Ο. Σταυρακίου - Πίνος Κόνιτσας: 2-1 - Αδιάφορο… τρίποντο!

Σε ένα αδιάφορο ματς το Σταυράκι επικράτησε της Κόνιτσας με 2-1 και ανέβηκε στους 28 βαθμούς, ενώ η Πίνδος σκέφτεται από τώρα τα play off!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με προβολή του Μιχαήλ στο 50΄ , μετά από εκτέλεση φάουλ του Παργινού. Ισοφάρισαν οι ακρίτες με τον Ντεντόπουλο να πλασάρει εύστοχα, αφού άλλαξε τη μπάλα με τον Μουρεχίδη στο 64΄. Το τελικό 2-1 έγραψε ο Αθανασίου, στο 78΄ σε φάση τετ-α-τετ, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ντόντη.
Το Σταυράκι είχε επίσης ένα δοκάρι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γώγου κι ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Πράσσο, που έστειλε τη μπάλα εκτός. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ωραίο ψαλιδάκι του Μουρεχίδη, ο ίδιος εκτέλεσε απευθείας φάουλ απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως απέκρουσε και απευθείας φάουλ του Σπανού.

Διαιτησία: Νέος (Μωυσιάδης, Σιώμος-Γκιζάς)

Σταυράκι: Γκάτζιος (55΄ Βακαλόπουλος), Βούλγαρης, Κολιός (46΄ Παπαρούνας), Καπατσέλης, Παργινός, Πράσσος, Τούσης, Μιχαήλ (60΄ Ντόντης), Αθανασίου, Γώγος (72΄ Κακανούλιας), Αθανασίου

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Ρούστα (72΄ Γαιταίδης), Λάμπρου, Σπανός Χ. (72΄ Γκοντούλης), Σπανός Α., Μήτσος (46΄ Βλάχος), Ντεντόπουλος, Σπανός Δ., Κυρτζόγλου, Χαλούλος, Μουρεχίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου