3 Μαρ 2022

Πίνδος Κόνιτσας - Π.Α.Σ. Κράψης 1-0: Της έσπασε το αήττητο!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κόνιτσα, που στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου επικράτησε της Κράψης με 1-0, «σπάζοντας» παράλληλα το αήττητο των «κίτρινων» σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με αρκετό κόσμο για τα δεδομένα της ημέρας! Είχε λίγες ευκαιρίες και κρίθηκε στη δύναμη! Η Πίνδος έχοντας κίνητρο να τελειώσει την υπόθεση play off και μαθηματικά είχε καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Μουρεχίδη, Βλάχο και Ντεντόπουλο που δεν κατάφερε να τις αξιοποιησει!
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν το επιθετικό τους παιχνίδι και στο 58΄ ο Χαλούλος, έκλεψε από τον Κωνσταντινίδη και με πλασέ νίκησε τον Σταυρόπουλο διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 70΄ η Κόνιτσα είχε άλλη μια καλή ευκαιρία όταν ο Σιώτας πάσαρε στον Μουρεχίδη, εκείνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 78΄ ήταν σειρά της Κράψης να έχει δοκάρι, με τον Νούγια, ενώ από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τους Σπανό Δ. και Κωνσταντινίδη που δεν βρήκαν στόχο!

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Ευαγγέλου, Τσιάρας)

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Βλάχος Π., Ρούστα, Λάμπρου, Σπανός Χ., Μήτσος (60΄ Σιώτας), Κίτσος (72΄ Σπανός Δ.), Χαλούλος (88΄ Κυρτζόγλου), Πεπόνης (60΄ Σπανός Αλ. ), Ντεντόπουλος (72΄ Τσαλιαμάνης), Μουρεχιδης

Κράψη: Σταυρόπουλος, Καράσας, Τσίος, Τζίμας, Νάσιος, Μαλλάτος, Τσουμανης (28΄ λ. τρ. Χριστακόπουλος), Κωνσταντινιδης, Ρίστανης (67΄ Μαρμούτας), Νούγιας, Τσάγκας (76΄ Μπούθας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου