28 Απρ 2023

Τ. Αλμπάνης: Ομιλία στην Κόνιτσα για το δίλημμα των εκλογών

«Το δίλημμα των εκλογών του Μαΐου είναι καθαρό και κρυστάλλινο: Προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με προγραμματική συμφωνία σταθερότητας». Αυτό επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Κατά την επίσκεψη των υποψηφίων του ΣΥΡΖΑ Π.Σ. στην Κόνιτσα και Κάτω Λαψίστα ο υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να δηλώσει μεταξύ άλλων για το διακύβευμα των εκλογών παρακάτω:

«Το δίλημμα των εκλογών του Μαΐου είναι καθαρό και κρυστάλλινο: Προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με προγραμματική συμφωνία σταθερότητας για τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατική ανάταξη ή καθεστώς Μητσοτάκη, με περιπέτειες, αστάθεια και ανασφάλεια, για τη συνέχιση της κοινωνικής καταστροφής, του παρακράτους, της συγκάλυψης και των μπίζνες με τους ισχυρούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια αντιστροφή της τάσης υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας ως απόρροια κυρίως της αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας της σημερινής κυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια αυτού του εκλογικού κύκλου, ο κ. Μητσοτάκης είχε καταφέρει να οικοδομήσει την ψευδή εικόνα ενός ικανού διαχειριστή κρίσεων που όμως έχει αρχίσει εδώ και καιρό να καταρρέει και να αμφισβητείται έντονα ιδιαίτερα από τη νεολαία.

Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ο βασικός όρος προκειμένου την επομένη της Κυριακής των εκλογών η χώρα να έχει κυβέρνηση που θα διασφαλίσει σταθερότητα, καθώς θα ανοίξει τον δρόμο για την προοδευτική συνεργασία σε μια διακυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειονότητα του λαού. Ένα πολιτικό σχέδιο που κερδίζει διαρκώς έδαφος στην ελληνική κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου