28 Απρ 2023

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Κόνιτσα-Καστρίτσα

Σε ένα ματς που ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, ο Αγροτικός Καστρίτσας ήρθε ισόπαλος με 0-0 στην Κόνιτσα με την τοπική Πίνδο και υποχώρησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Πίνδος , έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της (τελευταία αγωνιστικής έχει το παιχνίδι με την Κοσμηρά που θα το πάρει στα χαρτιά), ενώ ήταν η τελευταία παρουσία στο γήπεδο του Μουρεχιδη που «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η Καστρίτσα για δευτερο ματς, όπως και στο ματς με το Κεφαλόβρυσο, πέταξε ένα ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος βαραίναν τα πόδια των ποδοσφαιριστών! Η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 14΄ ένας ωραίος συνδυασμός Αλεξίου-Παπουτσή που πάσαρε έδωσε στον Παπαδόπουλο που έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη έγινε δυνατό ματς με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες! Στο 52΄ ο Σταμούλης βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από τον Γρατσούνα, όμως δεν σούταρε πάσαρε στον Αλεξίου και εκείνος με τη σειρά του έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 54΄πλασέ του Σταμούλη απέκρουσε ο Γρατσούνας. Στο 56΄ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κασίμης την κεφαλιά και ο Μήτσος έδιωξε, ενώ στο 63΄ σουτ του Λάμπρου, ο Κυρικίδης αποκρούει με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ. Εκτέλεση φάουλ του Μουρεχίδη στο 65΄ η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου που έκανε το σουτ με αυτή να καταλήγει άουτ. Στο 74΄ ατομική ενέργεια του Λάμπρου , έκανε την σέντρα με τον Κασίμη να διώχνει, ενώ στο 79΄εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 85’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κλιτσινάρης ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του . Μετά τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε σύρραξη τόσο παικτών όσο και στην κερκίδα με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη καρτα ο Παπαδόπουλος της Καστρίτσας

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Μωυσιάδης-Ευαγγέλου).

Κόνιτσα: Γρατσούνας, Ηλίας, Καλές, Σπανός Χ., Μήτσος, Πατσούρας, Κίτσος (89΄Σπανός Δ.), Ντεντόπουλος (61΄Κυρτζόγλου), Λάμπρου, Δημόπουλος (53΄Χαλούλος), Μουρεχίδης.

Καστρίτσα: Κυρικλίδης, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος, Γόγολος, Κασίμης, Σπαλιάρας (56΄Αργύρης), Κλιτσινάρης, Παπουτσής (56΄Ναυρόζογλου), Αλεξίου (66΄Γιαννιώτης), Σταμούλης, Παπαδόπουλος (46΄ Ηλίας)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου