9 Απρ 2023

Κόνιτσα-Κεφαλόβρυσο 1-1: Ισόπαλο το «ακριτικό» ντέρμπι

Ισόπαλο με 1-1 αναδείχθηκε το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στην Πίνδο Κόνιτσα και το Κεφαλόβρυσο που μοιράστηκαν από έναν βαθμό!

Στο πρώτο μέρος το Κεφαλόβρυσο είχε την ελαφρά υπεροχή και απείλησε μτ τον Τσάγκα, ενώ είχε οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σσουτ του Καπία. Στην επανάληψη η Πίνδος μπήκε καλύτερα και απείλησε με δύο σουτ του Δημόπουλου, ενώ το Κεφαλόβρυσο με τον Καμονά Στο 63΄ το Κεφαλόβρυσο κέρδισε πέναλτι με τον Τάχια να ανατρέπεται από τον Μήτσο και το εκτέλεσε... εύστοχα ο Καπίας για το 0-1. Αποε εκει και μετά η Πίνδος ανέβηκε και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 75΄ όταν ο Σπανός Δ. Έκανε τη σέντρα και ο Κίτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις έχασε ο Μουρεχίδης για να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Διαιτησία: Νέος (Δόσης, Τσιάρας)

Κόνιτσα: Γρατσούνας, Ηλίας (65΄ Χαλούλος), Καλές (76΄ Μουρεχίδης Σ.), Τσιούτσιος, Σπανός Χ., Πατσούρας, Κίτσος, Κυρτζόγλου (50΄ Μήτσος), Λάμπρου, Δημόπουλος (65΄ Σπανός Χ.), Μουρεχίδης Β.

Κεφαλόβρυσο: Γεωλδάσης, Λάμπρος, Τερζής, Λιαμπότης (Κολέμπας), Κούτρας, Τάχιας, Τσάγκας, Καμονάς, Νίτας, Καπίας, Γότσης (Μπιστιόλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου