12 Μαρ 2023

Ρεύμα με… δόσεις στα χωριά της Κόνιτσας!

Σε πραγματικό μαρτύριο υποβάλλει ο ΔΕΔΔΗΕ τους κατοίκους στα χωριά της Κόνιτσας –στην περιοχή της Λάκκας- καθώς από την Παρασκευή και μέχρι σήμερα ηλεκτροδοτούνται με… δόσεις! Μέσα στο 24ωρο καταγράφονται πολύωρες διακοπές ρεύματος, χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία ενημέρωση για τον χρόνο αποκατάστασης.

Οι ηλικιωμένοι μένουν στο… σκοτάδι, αρκετοί χωρίς δυνατότητα θέρμανσης και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο. Σοβαρά είναι τα προβλήματα και για τις λίγες επιχειρήσεις που εξακολουθούν να λειτουργούν σε έναν τόπο που ερημώνει.

Ταβέρνες και καφενεία αδυνατούν να εξυπηρετήσουν ντόπιους και επισκέπτες που μπορεί να φτάνουν, άλλες μονάδες δεν μπορούν να δουλέψουν ενώ ακόμη και τα νοικοκυριά δεν μπορούν να προγραμματίσουν την λειτουργία τους. Για περισσότερες από πέντε ημέρες η κατάσταση παραμένει ίδια.. Το ρεύμα κόβεται και επανέρχεται μετά από ώρες για να ξανακοπεί στην συνέχεια..

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής έχουν επικοινωνήσει με τον Εισαγγελέα ο οποίος ενημερώθηκε για τα προβλήματα και αναμένονται οι δικές του ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου