12 Μαρ 2023

Κόνιτσα-Δροσοχώρι 5-0: Συνέχισε με πεντάρα η Πίνδος!

Μεγάλη σε εύρος νίκη πέτυχε η Πίνδος Κόνιτσας επικρατώντας με 5-0 του Παντελεήμονα Δροσοχωρίου και έφτασε τους 47 βαθμούς! Οι δύο ομάδες έδειξαν κουρασμένες από τα μεσοβδόμαδα ματς κυπέλλου, με τον Σταύρο Παπαβασιλείου να μην έχει αλλαγές στον πάγκο λόγω απουσιών! 

Η Πίνδος ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού και στο 22΄ ο Κυρτζόγλου ντρίπλαρε δύο αντιπάλους του «έσπασε» την μπάλα στον Ντεντόπουλο και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα στο 26΄ ο Ηλίας με τον Κυρτζόγλου έπαιξαν το 1-2, με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα στον Κίτσο και εκείνος με κεφαλιά να κάνει... το 2-0. Από το 35΄ και μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Μελλιγγιώτη και ενώ δεν υπήρχε κάποιος να τον αντικαταστήσει. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 58΄ο Κίτσος με τον Σπανό Δ. συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος έβγαλε την μπαλιά στον Μουρεχίδη και εκείνος με πλασέ έκανε το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σπανός Δ. έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Ντότη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Νικολάου για το 4-0. Στο 67΄ ο Κίτσος έβγαλε την σέντρα και ο Κυρτζόγλου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Από εκεί και μετά η Πίνδος έριξε τον ρυθμό του αγώνα χωρίς να δημιουργεί απειλητικές φάσεις για την αντίπαλη εστία!

Διαιτησία: Μπουμπας (Παπαλαζάρου, Τσάρας)

Κόνιτσα: Γρατσούνας (64΄ Έξαρχός), Ηλίας (50΄ Σπανός Δ.), Καλές, Σπανός Χ., Ντότης, Γαιτανίδης, Κίτσος, Ντεντόπουλος, Κυρτζόγλου, Δημόπουλος (50΄Χαλούλος), Μουρεχίδης

Δροσοχώρι: Νικολαόυ, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Καλτσάς, Μελιγγιωτης Η., Παππάς, Μελιγγιωτης Θ., Κωστούλας, Μπέλλος, Άμρο, Μελιγγιωτης Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου